”MADONNA” – UUSI ENSI-ILTA LASIPALATSIN POP-UP -TEATTERISSA

MADONNA – VALKOISEN HETEROMIEHEN KIRJOITTAMA NÄYTELMÄ NAISEUDESTA

Lasipalatsin POP-UP –TEATTERI Helsinki, Mannerheimintie 22-24.

Ensi-ilta 28.10.2015 klo 19.00

Lasipalatsin tiloihin rakennettu Teatteri Nirvanan POP-UP -teatteri esittää palkitun näytelmäkirjailijan Jussi Moilan uusimman tekstin “Madonna”. Se on valkoisen heteromiehen kirjoittama näytelmä naiseudesta ja äitiydestä.

POP-UP -näyttämöllä nähdään  Teatteri Nirvanan omat näyttelijät: Kaisa Leppänen, Jarkko Niemi, Annika Poijärvi, Tatu Mönttinen, Sara Melleri ja Saara Kotkaniemi. Esityksen ohjaa Sini Pesonen. Teatteri Nirvanan käsittelyssä Moilan tekstistä syntyy mustan huumorin sävyttämä musiikkiteatteriesitys, joka pohdiskelee sukupuolen ja vanhemmuuden kysymyksiä.

Musiikista vastaavat äänisuunnittelija Pauli Riikonen ja muusikko Juho Alajuuma ja koreografina toimii Sonya Lindfors. Visuaalista ilmettä ovat olleet suunnittelemassa valosuunnittelija Ina Niemelä, pukusuunnittelija Henna-Riikka Taskinen, lavastaja Salli Kari ja kuvataiteilija Jani Leinonen.

Madonna  ruotii feminismiä, naiseutta, äitiyttä ja naisen roolia ydinperheessä ja yhteiskunnassa. Se purkaa ja kyseenalaistaa perinteisiä sukupuolirooleja ja ydinperheen ihannekuvia komediallisella ja vinksahtaneella otteella. Perinteinen ydinperhemalli ei tyydytä kaikkien tarpeita vaan uusia ratkaisuja kaivataan.

Esityksen tuottaa Teatteri Nirvana yhteistyössä No Fear Agency and Promotion Oy:n kanssa.

Ensi-ilta 28.10.2015 Lasipalatsin POP-UP -teatterissa klo 19:00

Muut esitykset Lasipalatsissa (klo 19:00):
Lokakuuun 30. ja 31.
Marraskuun 4, 5, 6, 7, 11, 12, 14, 19, 21, 26, 27 ja 28.
Joulukuun 2, 4, 9 ja 10.

Lippujen ennakkomyynti alkaa keskiviikkona 16.9 klo 9.00. www.tiketti.fi